Andreas Frostemark

Vi försöker alltid ge så mycket vi kan av vår tid och vårt kunnande

Vad gör du som sjukgymnast?

Jag hjälper människor att komma tillbaka i träning eller aktivitet efter skador i muskler och leder. I mitt uppdrag ingår allt ifrån utredning och diagnos till rehabiliteringsövningar och andra typer av behandling. De flesta jag möter är aktiva på ett eller annat sätt, och jag jobbar även med elitidrottare som sjukgymnast i HV71 och tidigare i Jönköpings Innebandyklubb, JIK.

Vad fick dig att välja yrket?

I grunden handlar det om att jobba med människor och hjälpa människor. Det finns en stor tillfredsställelse att i att först ringa in ett problem och sedan hitta en behandling som ger resultat, utifrån personens individuella förutsättningar. En fördel som jag ser med att jobba på Speed Center är att vi har en helhet som rymmer både friskvård och rehabilitering. Vi har tät kontakt inom hela teamet och hjälper varandra för att snabbt hitta effektiva lösningar, oavsett om det gäller träning eller behandling.

Varför ska jag välja Speed Center?

Det är en upplevelse att komma hit varje dag. Speed Center är ingen elitmiljö utan en härlig, opretentiös plats där alla är välkomna. Vi som jobbar här har stor erfarenhet och försöker alltid ge så mycket vi kan av vår tid och vårt kunnande.

Tjänster

Undersökning, behandling och rehabilitering av:
• Motions- och idrottsskador
• Led- och muskelbesvär från rygg, axlar, höfter, knä, fot med mera

 
Behandlingar:
• Ortopedisk manuell terapi
• Akupunktur
• Stötvågsbehandling, fokuserad och radiell
• Screening av rörlighet med 1080 MAP Analys


Digital artrosbehandling:

Behandling av höft- och knäartros via Joint Academys app i mobilen.
Du som patient tar del av lektioner kring artros och får dagliga övningar i en app. Behandlingen koordineras av en fysioterapeut.
Patientavgift: 0:-


https://site.jointacademy.com/public/patient/se/sv/?pt=oh0Mib4

Jag har avtal med regionen (landstinget) och Du betalar därför vanligt patientavgift, 250 kr per besök upp till gränsen för frikort. Kostnaden är 0 kr för dig under 20 år. Det finns inget krav på remiss och Du kan söka oavsett vilken vårdcentral Du tillhör.

Om du uteblir från ett bokat besök, avbokar eller ändrar tiden senare än en hel vardag ( 24 timmar) före besöket får du en faktura på patientavgiften. Det gäller även bokade besök som normalt är avgiftsfria och om du har frikort.

BOKA TID HÄR

Andreas Frostemark

Legitimerad sjukgymnastandreas@frostemarkrehab.seBoka mig här
[object Object]